Wie wil er zo’n schattige Hello Kitty lamp hebben? Je kunt ‘m winnen!

Speciaal voor alle Hello Kitty fans!

Jammer, deze actie is voorbij! Heb je onze andere toffe winacties al bekeken? Zo kun je bijvoorbeeld iemand heel blij maken met een gratis zwangerschapsdoos! 

Hello Kitty is hot! Het populaire cartoonfiguurtje is wereldberoemd en iedereen is gek op haar. Ook in Nederland zijn er veel liefhebbers van Hello Kitty te vinden. Ze is dan ook hartstikke schattig! We hebben een superleuke actie gevonden waarin je een tof Hello Kitty item kunt winnen!

Ken jij de Hello Kitty designerlamp al? Deze lamp is van Nederlands design en heeft LED verlichting. Hij is dus niet alleen leuk om naar te kijken maar verbruikt ook nog eens veel minder energie! Er zit een dimmer op en je kunt hem afstellen in verschillende kleurtjes!

Normaal kost ‘ie €119,- maar jij kunt hem winnen! Wil jij hem zelf houden of als cadeautje geven? Denk aan je (klein)kind, nichtje, vriendin of iemand anders die je blij zou kunnen maken! Wat moet je doen? Laat weten waarom jij de Hello Kitty lamp wil winnen in de reacties. De persoon met de leukste reactie wordt verkozen tot winnaar! Reageren kun je hier.