Wie wil er GRATIS een week in een Beach House op Curaçao verblijven? Kijk dit eens!

beach

Je mag 5 vrienden meenemen!

Hou je van een lekker drankje op het strand in een warm land? Stel je eens voor: je mag met vijf vrienden een week in een super gave villa op het strand verblijven! Alles wordt geregeld en jullie hoeven maar één ding te doen….genieten!

Lijkt jou dit wat? Dan moet je nu jouw kans grijpen, want Malibu geeft een geweldige prijs weg! Ben je nog nooit naar Curaçao geweest of wil je het nog eens beleven? Op de website van Malibu staat nu een hele vette win-actie. De hoofdprijs is helemaal geweldig: een verblijf voor een week in het Malibu Beach House op Curaçao! Maar de troostprijzen mogen er ook zeker zijn! Ze geven ook 15x Sonos Play Speakers weg, 50x een leuk luchtbed, 75x een Coolpix S33 camera én 2500 (!!) Malibu zonnebrillen. Genoeg kans dus dat je wat wint!

Op de website kies je jouw favoriete drankje en nodig je een vriend(in) uit om mee te gaan. Aanmelden voor de nieuwsbrief is niet verplicht. De wedstrijd is wel bijna afgelopen dus wees er snel bij. Je kunt meedoen tot zondag 4 september. Veel succes!

Meedoen kan hier ==>> Malibu Actie

Deze actie is helaas verlopen, maar we hebben hier nog meer leuke acties voor je!