Welke woonkamer kan een make-over gebruiken? Maak iemand blij met een wooncheque!

Een enorme home make-over!

 

Ken jij iemand die al jaren dezelfde inrichting in huis heeft? Dezelfde bank, dezelfde eetkamer tafel en hetzelfde schilderij aan de muur? Dan is deze actie geknipt voor jou want jij kan iemand blij maken!

Er is niet altijd budget, tijd of ruimte om het huis aan te pakken en je wensen te realiseren. Maar wat als je met een wooncheque lekker kan gaan shoppen wat je wil? Een bank die je al jaren wilde of een nieuwe eetkamerset, alles is mogelijk! Ken jij iemand die direct aan de slag zal gaan?

Dan heb jij geluk! Roobel geeft namelijk een wooncheque weg t.w.v. 1000 euro. Geef in een reactie door wie jij echt een wooncheque gunt en wellicht kan jij iemand verwennen. Liken en delen is niet verplicht, maar wordt wel enorm gewaardeerd! De winnaar van deze week wordt gekozen op maandag 12 september 2016. Wees er snel bij!

 

>>Deze actie is afgelopen! Maar sla vooral niet alle andere leuke winacties over die we voor je klaar hebben staan! Zo kun je bijvoorbeeld een heerlijk verwenpakket van Rituals winnen!<<