Een droom voor je terras! Maak kans op een veranda!

veranda

Maak kans op een luxe overkapping t.w.v. €1.675

Breng jij als het zonnetje schijnt ook het liefst zoveel mogelijk tijd door in de tuin? Wij wel! Als de temperaturen stijgen krijgen we zin om een boekje te gaan lezen in een tuinstoel of nodigen we familie en vrienden uit voor een lekkere barbecue. Een beetje beschutting is op zijn tijd wel prettig om eventjes uit de zon te gaan of te kunnen schuilen voor eventuele regen. Een zonnescherm biedt in het laatste geval meestal niet genoeg bescherming!

Wij hebben een SUPER gave winactie gevonden! Je kunt namelijk meedoen voor een Greenline veranda overkapping met een waarde van maar liefst €1.675. Met deze veranda ben jij zeker goed beschermd tegen zon, wind en regen en hij staat ook nog eens prachtig in je tuin! De overkapping is 500x300cm en je kunt kiezen uit de kleuren antraciet grijs of wit.

Meedoen is super eenvoudig: zorg dat je de pagina van Van Kooten tuin & buitenleven leuk vindt en deel de winactie met al je vrienden! Kan jouw tuin wel een upgrade gebruiken en heb je plek voor zo’n prachtige veranda? Doe dan z.s.m. mee met deze toffe actie!

Pagina 1/2