Brr! Het wordt weer koud! Win nu simpel een supergave Airforce winterjas! Wat een TOP actie van ze!

Welke kleur wil jij? Er wordt een winterse parka weggegeven door Airforce!

Nu het koude weer er aan gaat komen is een goede, warme jas een absolute must-have! We weten allemaal dat het in Nederland zomaar ineens heel hard kan gaan vriezen en dan wil je er natuurlijk wel warmpjes bijlopen! Laten wij nou een geweldige actie voor je hebben gevonden op de Facebookpagina van kledingmerk Airforce!

Heb jij de prachtige parka van bovenstaande foto al eens goed bekeken? Deze wordt namelijk weggegeven door Airforce! Hij is niet alleen hartstikke warm, maar ook nog eens onwijs mooi! De winterjas is verkrijgbaar in de kleuren: zwart, bruin, groen, blauw, rood, roze en wit. Je favoriete kleur móét hier dus wel tussenzitten!

Heb jij al een fijne winterjas, maar ben je nog op zoek naar een paar schoenen? Kijk dan snel verder! ===>> Win een paar schoenen naar keuze

Ben je helemaal verliefd geworden op bovenstaande jas? Dan heb je geluk! Meedoen is super eenvoudig. Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken op de parka is de Facebookpagina van Airforce liken en hun actie delen! Super simpel, toch? Voor je het weet heb jij straks die mooie parka in je kast hangen!

De actie vind je hier!